Etichete

, , , , , , ,

angela_25471600

Aflăm din surse sigure că adevaratul motiv pentru care Angela Similea (70 de ani), fosta mare vedetă a muzicii ușoare românești a anilor ’80, s-a mutat în America ar fi o idilă cu un obscur fermier texan, pe nume Michael Deaf, un prieten de familie al fiului artistei, Sorin Hilgen.

Michael Deaf are o fermă în statul american Texas, undeva la granița cu Mexicul, iar intenția președintelui american Donald Trump de a construi un zid la granița cu acesta țară de la sud de State, precum si expulzarea a numeroși emigranți mexicani și alți hispanici îi ruinează afacerea, căci localnicii refuză să lucreze pe plantația lui pentru un salariu de mizerie, asemeni mexicanilor rupți de foame.

Oficial, Angela Similea a declarat ca s-a mutat in State pentru a fi mai aproape de familia ei, având acolo fiul, Sorin Hilgen, și cei doi nepoți, Jean Christian si Grace.

Grace a declarat sursei noastre c-a invtat-o pe Angela Similea in America să cânte la mitingul organizat de asociația caritabilă în care este implicată, miting îndreptat împotriva foametei care bântuie prin statul american Massachusetts.

„I-am oferit un onorariu de 5 dolari să cânte la acest miting, iar ea și-a făcut imediat bagajul și-a venit la noi in America. Acum nu știu de unde o sa fac rost de cei 5 dolari…”, a declarat Grace, nepoata Angelei.

De ani buni Angela Similea n-a mai avut niciun concert in România, acumulând multe datorii, pe care a încercat să le stingă vânzând vila pe care a construit-o fostul ei soț, politicianul Victor Surdu (decedat), însă fără succes. S-a speculat că Angela Similea ar fi fugit de creditori în America, însă se pare ca aceste speculații sunt nefondate, căci artista trăieste a doua tinerețe alături de iubitul ei, Michael Deaf.

Curios este ca numele fermierului – iubitul Angelei -, în traducere, înseamnă  „surd”… Să fi având Angela Similea o slăbiciune pentru  „surzi” ? Mister.

Ramona Moroiu,

strigoi monden la Turmy Hebdo