Etichete

, , , , , , , , , , , , , , ,

sclavi

Mulți români au plecat la lucru în Sicilia, în special în agricultură, atrași de salariul așa-zis mare și condițiile de muncă și viață așa-zis idilice.

Sicilia este o mare insulă în sudul cizmei italiene, iar ceea ce-o caracterizează cu prisosință și-o reprezintă este… Mafia ! Sicilia este leagănul și terenul propice de manifestare a acestei organizații cu origini medievale care încă stăpânește, cu mâinile ei hulpave și neindurătoare, insula.

Fie ca îți cumperi o pâine sau orice alt produs, o casă sau un apartament, ori debarasezi gunoiul menajer, în spatele acestor activități este Mafia, iar profiturile ei curg gârlă. Sigurele legi care domnesc cu adevarat în insulă sunt Omerta, legea tăcerii, și Lupara, o pușcă care ucide fără greș.

In acest mediu au venit românii.

Plantații și sere nesfârșite acoperă pământul arid al Siciliei, iar clima este o veșnica primăvară. Printre sere, în barăci insalubre și înghesuite își duc traiul fericit de zi cu zi românii veniți la muncă. Marea majoritate lucrează la negru, iar eventulele plângeri împotriva abuzurilor patronilor înseamnă pierderea locului de munca. Sărăcia… foamea… 

Astfel, nu este de mirare că acești romani nenorociți de soartă acceptă orice fel de condiții de cazare, masă, transport sau salariu. Viață idilica pe plantație…

Munca istovitoare de dimineața și până se întunecă, condiții promiscue de cazare în barăci, prin acoperișul cărora se scurge ploaia și suflă vântul, mizerie datorată lipsei grupurilor sanitare etc., face din viața muncitorilor pe plantațiile siciliene un paradis mult visat.

Și ca și cum fericirea de până acum n-ar fi fost suficientă, noaptea femeile sunt violate și supuse la cele mai înfiorătoare perversiuni sexuale. Muncitoare și sclave sexuale în același timp. Având mii de muncitoare, aceste sere și plantatii depașesc cu mult, ca număr, haremurile sultanilor din 1 001 de nopți. Mafioții sicilieni, adevarații sultani ai secolului XXI și ai Uniunii Europene.

Plantații nesfârșite.

Dimineața, șiruri indiene de de femei se îndreaptă spre serele în care căldura are fierbințeala deșertului. Imagiene demnă de Gulagul stalinist…  Noaptea, femeile și-au petrecut-o satisfăcând cele mai aberante pofte perverse ale șefilor lor mafioți. Acum, fie c-au dormit, fie nu, intră la muncă până se întunecă. N-au voie să facă pauze, iar dacă sunt fumătoare trebuie să lucreze fumând.

Ce frumoasă viață idilică pe plantațiile Mafiei siciliene au romanii plecați la muncă… 

Grăbiți-va și dvs. să mergeți la muncă pe plantațiile siciliene, căci veți câștiga mult… cam cât câștigați și în România. N-are importanță că sunteți inginer, profesor, medic sau simplu muncitor, plantațiile fericite din Sicilia vă așteaptă cu drag să câștigați un purcoi de bani și să duceți o viață ca-n paradis într-o eternă primăvară… 

Sperietoarea de Ciori,
reporter special sub acoperire la Turmy Hebdo