Etichete

, , , , , , , , , ,

clovn plesu

Intr-un articol semnat de Andrei Pleșu, acesta ne vorbește despre patimile lui Iisus și misiunea lui în a aduce pacea eterna pe Pământ, deplângând firea omeneasca înclinată mai ales spre conflicte, dezbinare și razboi.

Ehe !… Iisus al tău, stimate domnule Pleșu, a venit doar să moară crucificat, asemeni ultimului tâlhar, decât pacea de care spui dumneata. Isus și Evangheliile d-tale sunt două mari farse… Cum tot o mare farsă a fost și cariera politica a maestrului Pleșu.

In calitate de ministru al Culturii, în Guvernul Roman, n-a lasat nicio dâră semnificativă întru propășirea spirituală a națiunii, iar în aceea de ministru de externe singura chestiune serioasă pe care ne-a lăsat să ne-o punem a fost aceea dacă Romania are sau nu Diplomație.

Insă apogeul patimilor politice ale titanului Pleșu a fost atins odată cu accederea în funcția de consilier prezidențial al mult prea turmentatului Băse. Să consiliezi un imbecil, aflat mai tot timpul în stare de ebrietate, asta da pătimire ! Unde mai pui că trebuia să-i dea raportul în fiecare zi șefei lui, Elena Udrea, cea care între o orgie sexuală în biroul lui Băse și-un shopping își făcea timp sa-i dea directive maestrului Pleșu… Să fii un cuțunache al târfei locatarului bețiv de la Cotroceni, asta da pătimire !

In articolul sau, titanul Pleșu ne dă și un citat din Biblie: „Voi nimici carele de război și caii și arcurile vor fi nimicite”, referitor la prorocirea misiunii lui Hristos. Nimic de felul acesta nu s-a întâmplat, lucrurile au evoluat din rău în mai rău după venirea lui Iisus și până azi, ajungandu-se chiar la genocid. La fel ca și cariera politică a maestrului… O farsă. Iisus a fost o farsă, Andrei Pleșu – omul politic – e tot o farsă. Iar farsorul Pleșu ne vorbește despre patimi… Patimile lui Pleșu, patimile unei paiațe naive pe care o iau toți în derâdere… 

Sperietoarea de Ciori,

filosof de circumstanță la Turmy Hebdo