Etichete

, , , , , , , , , , , , , , , ,

a11

 Bună ! Sunt ministrul Justiției, Tudorel Tudorică Toderică Tăntălică, zis Tudorică fără Frică,  și, în urma unei investigații de vreo două săptămâni, în care am primit ordine cum să-mi fac raportul de la ambasadorul SUA, de la atașatul militar și portarul aceleași ambasade, investigație în care am analizat activitatea procurorului general și a șefei DNA, în sfârșit sunt pregătit să vă aduc la cunoștință concluziile.

 Raportul meu vă spune că cei (sic !)  doi procurori și-au depășit atribuțiile, și-au bătut joc de statul de drept, călcând în picioare prevederile constituționale, permițându-și să se amestece în activitatea Guvernului sau Parlamentului în ce privește oportunitatea de elaborare a legilor sau ordonanțelor de urgență.

 Apoi, luând la cunoștință  declarațiile procurorului Portocală, am ajuns și eu la concluizia că procurorul general este într-adevăr o zdreanță, iar Codruța Kovesi, șefa DNA, cum bine spunea Mircea Badea când era vârât în gura presei, e o târfă.

 In virtutea acestor concluzii, propun menținerea în funcții a acestor doi procurori, căci de procurori cu astfel de calități are nevoie Justiția din România. Da, procurorii trebuie să fie zdrențe, căci zdrenața nu umblă cu haine scumpe de firmă ca sa-i pună în inferioritate pe bieții judecatori care nu-și pot permite astfel de țoale. De asemenea, Justiția are nevoie de târfe, cum bine spunea același Badea, căci târfele știu cel mai bine cum să-i îmbârlige pe infractori.

 Procurorul trebuie să fie mai hoț ca hoțul, mai zdreanță decât ultimul nemernic și mai târfă decât ultima curvă de pe centură. Da, Justiția din România trebuie să fie o zdreanță și-o curvă, căci doar așa putem progresa în făurirea unui autentic stat de drept.

 Acestea sunt deci motivele care mă determina să-i mențin în funcție pe cei doi procurori pe care i-am investigat. Alo ? Domnu’ portar de la Ambasada SUA ? Am facut intocmai cum mi-ați ordonat. Cum ? Să vin acuma să vă spăl mașina ? Indată, șefu !

Gheorghe Radu Ciobanu,

baci la stâna Turmy Hebdo